Monday, June 21, 2010

Princesės tortas numeris du.

Artėja kelionių metas. Tikiuosi, šią vasarą rašysiu daugiau nei praeitą. Ar bent jau įdomiau. Reikės nepabijoti ir Gioteburgo gatvėse "šaudyti" įdomius žmones.


Dabar visokios šventės.
Blogas mažiau rūpi, kai vakarai ilgi ir šilti.
Įkeliu truputį įrodymų. Staigiai nerandu, kaip vadinasi šitos švelnios gėlės. Man jos tokios gražios.
Ir tortas...



9 comments:

GinCherry said...

Tortas ir vėl puikus :) O vidus kokio skonio? :) Man jau labai skanu atrodo vien dėl to, kad marcipanų mase dengta :D [labai labai mėgstu marcipanus] :)

Reda said...

Vidus toks paprastas-biskvitas perteptas vaniliniu kremu ir avieciu uogiene. Ant virsaus-plaktos grietineles kalnas, uzdengtas marcipanu. Gana saldus, bet ne taip, kaip kai kurie lietuviski tortai, ypac sviestiniai.

Jovita said...

Man irgi tos gėlės patinka, tik nepamenu, kaip jos vadinasi. O tortas toks pavasariškas! Nors marcipanų nemėgstu, kažkada atsivalgiau jų :) Čia draugės vestuvėms, mergvakariui?
Labai lauksiu reportažų iš kelionių! Pati dažnai nedrįstu gatvėje nieko nušauti, kažkaip atrodo per daug akiplėšiška, nors dažnai taaaaip norisi :D

Reda said...

Tortas-mamos gimimo dienos proga+diplomo gavimo proga.
Vesiuos si karta fotoaparata su didesne pritraukimo galia, tai galesiu mazdaug diskretiskai pyskinti zmones. Siaip as irgi nemegstu, jei fotografguojamasis mane pastebi. Geriaujau tada klausti sutikimo.

Jovita said...

Ach tai tortas šeimyniniam pasisėdėjimui :) Gražu labai ta gyva rožė. Beje, man buvo atradimas, kad nemažai gėlių yra valgomos. Tai draugės mergvakariui dariau tortą su begonijų žiedais. Skonis - kaip kiškio kopūstų, bet kaaaip gražu!
Oi, man irgi zoominis objektyvas - išsigelbėjimas. Kaip smagu Ispanijoje buvo su juo medžioti praeivius! O paklausus sutikimo ir išvis įvykus tam susižvalgymui fotografuojamasis jau nebe toks natūralus palieka, nustato tinkamą veidą ir dingsta visas žavesys dažnai :) Kita vertus tos gatvės mados fotografijos (sartorialist ir kitų) irgi žavingos, nors ir pozuotos, gal kad žmonės užsieny labiau atsipalaidavę.

Unknown said...

Reda, kaip pasiilgau tavęs ir pasisėdėjimų su kavom arbatom saldumynais vynais. O tai kaipgi keliausi, kur savo mažylius paliksi? Gi tu dabar mamka visų savo paukščių

E X

Anonymous said...

a! esu marcipanoholike - tai vos ekrano nesuvalgiau su sito torciuko atvaizdu! :D

Beje, dideliausi sveikinimai! :)

Miglė said...

Gėlyčių, jei neklystu, eustomos pavadinimas ;] man irgi jos labai labai

Reda said...

Egle, pasiilgau ir as! Pauksciai patikimose rankose iki rudens.

Valikabu, aciu!
Aciu visoms!