Friday, April 16, 2010

All those birds

Visi mano triukšmautojai. Turiu pasakyti, veikia jie mane lyg kokia terapija. Geriausia dienos pradžia-pusryčiai stebint paukščių rytinius ritualus.
Pagal rūšis:
pirma nuotrauka-zebrinė amadina.
II, III ir IV-javos amadinos. Na, o paskutines nuotraukos ir video-japoninės amadinos.









O čia didysis giesmininkas. Dėl triukšmo fone gali pasirodyti, kad mano namai žmogui nebetinkami. Bet čia tik jautriai įrašantis fotoaparatas.



O čia labai jau suaugusiųjų žaidimai... Jaučiu, jis nervinasi: nu, kodėl tas šiaudas niekaip neatsiskiria ir nekeliauja su manimi į lizą...

9 comments:

Unknown said...

:D Kokie mieli paukščiukai. :) Aišku mano katė net atsibudo iš saldaus miegelio, kai tik išgirdo Jūsų augintinių balselius. :D

Jovita said...

Fantastiško grožio! Reiks ir man namie su garsu ir uodeguotaisiais klausytojais pažiūrėti :) O tie, kur spalvingesni - patinėliai?

Reda, nelabai aš čia į temą, o tu tapai pagal užsakymą?

Reda said...

Hehe, as patiems pauksciams ju balsus paleidziu ir stebiu reakcijas.
Marginalijos, taip, margesni -patineliai.
Taip, patapau, bet truputi ziurint, ka. Na, kad man paciai kiek idomu butu. O ka turi galvoje?
Beje, maciau jus Vokieciu gaveje vakar. Bet cia buvo vienas is tu atveju, kai nezinai, ar zmogus atpazino, ar ne...

GinCherry said...

Oho kiek jų daug :D Man turbūt būtu sunkoka priprasti prie triukšmo namuose, bet kita vertus, kai nėr tylos tai atrodo, kad gyvenimas visada verda :)

Reda said...

As kai tik 2 isigijau, atrode, isprotesiu. Paskui, kas keisciausia, pasidare nebesvarbu. Pripratau. Net draugas priprato. Tik siandien lekiau i devetus tamsiu paklodziu narvams ieskot, nes jau su sauletekiu ima ciulbeti...

Jovita said...

Geras, kaip keista :D Žinok man kažkoks deja vu šmėkštelėjo, kai dabar perskaičiau, bet neesu tikra, ar čia apie tą patį susižvalgymą šnekam, ir juo labiau nežinau, ar tai buvo vokiečių gatvėje, nes vakar visą senamiestį perėjom. Man šiaip sunku su veidais, ypač gyvai nematytais, būna neatpažįstu :) Tu gal su saulės akiniais buvai?
Dėl tapybos tai pas mus atsilaisvino siena ir kažkaip pamaniau, kad apsiskaitę paukščiai ar gerai auklėtos stirnos, ar dar kokie [i]portretai[/i] ten puikiai tiktų!

O paleisti pasiskraidyti paukštukai nedergia bute? Kažkaip jei mąstyčiau apie jų laikymą, mane ne triukšmo, bet švaros klausimas labiausiai domintų :P

Jovita said...

Beje, mus katės irgi žadina, ne su saulėtekiu, bet 7 ryto ščyrai. Nes šiokiadieniais mes taip keliamės, o savaitgaliai norisi pamiegoti, bet kur tau...

Jovita said...

Nu jaučiu mačiau tave. Nes atsimenu, kad pamaniau, kad šukuosena į tavo panaši, bet nepagalvojau, kad tu ir būsi :) Gerai, apsitarsiu su vyru dėl formato ir parašysiu per savaitgalį :)

Reda said...

As su drauge ant suolelio, be akiniu sedejau.
Na, pakakoja tie pauskciai, bet jie tik tam tikrais marsrutais skraido ,ir daznai, tai kazkaip skrisdami nepadaro. Tik kai nutupia, pasitaiko. Anksciau ir mano pedantizmas nugaledavo, bet pasikeiciau, hehe. Daugiau dziaugsmo nei ispuoseletos grindys viename kampe teikia.
Del paveikslo, butu vienas malonumas tapyti kazka, kuo ir siaip uzsiimu. Tai jei nori ka susitarti, rasyk man...